Paket

Möt vilda djur på vandringssafari i Simlångsdalen!

Följ med oss på vandringssafari i Simlångsdalens naturreservat och trolska skogar. Vår populära vildsvinssafari med stor chans att ”smyga” sig på djuren.

Våra guider tar med er ut i ett vildsvinsrevir för att lyssna , spåra & spana efter skogens djur. Ni är ute mitt i mörka natten och sitter mitt i skogen , månen skiner mellan grantopparna och allt är knäpptyst Detta är en UPPLEVELSE! Plötsligt hör ni prasslet av vissna löv och kvistar mitt i detta kommer en vildsvinsfamilj fram. En safari hos oss kan bli en upplevelse för resten av livet.

 

Stor chans att se skogens vilda djur som, vildsvin, rådjur, älg, grävling, hare , ugglor, räv m.m.


· Övernattning välj på dubbelrum , naturstruga eller timmerhus

· Kvällsmat (grillat vildsvin) & varmdryck över öppen eld under safarin

· Dag 2 klassiskt julbord eller 3-rätters Viltmeny

· Transfer till och från flygplats och aktiviteter


Pris; från 2950 kr p.p

Pris; endast safari 995 kr p.p


Ni kan även välja att köpa till detta…

Fiske i privata sjöar med redskap och matpaket
480 kr p.p


En dag i älgstugan med möjlighet att spana efter älg och andra vilda djur inkl. mat som lagas på vedspis
950 kr p.p


Boka övernattning i älg stugan belägen på Simlångsdalens högsta punkt. Ett boende mitt i naturen med det primitiva som upplevelse
998 kr p.p

 

Svensk Vodka provning med svenska tilltugg
350 kr p.p

 

5-rätters Viltmeny
525 kr p.p

 

 

Paket Tallhöjden

Girl power paket Vårt populäraste !
Vårt mest bokade paket för ” tjejgäng” Vi tar dig med på en upplevelse såväl i Naturen som i Dryckens magiska värld.Ni samlas i baren på Tallhöjden ca 14.00 Flickorna i köket bjuder på hembakat till kaffet. Oscar vår vildmarks guide möter er i baren Efter fikat tar Oscar med Er på en tur genom bokskogar och naturreservat. Åter på Tallhöjden blir det en liten paus i Timmerhuset. 19.00 välkomnas ni till Champagne/Öl provning med en av våra experter. Ni avslutar kvällen med en 3-rätters middag tillagad av våra duktiga kockar. Innan avfärd bjuds en vältilltagen frukostbuffé.
Pris ; 1195 kr p.p

Vår orörda natur är guld i Sverige
Boka ett Vandringpaket för hela familjen /kompisar/jobbgruppen
Bo nära naturen i våra Timmerhus upp till 4 personer
Vi packar en vällagad lunch som Ni kan äta under vandringen.
När ni vilat efter turen bjuder vi er en vällagad 3-rätters middag  i vår unika restaurang från vårt fantastiska kök. Innan hemfärd nästa dag får ni en väl tilltagen frukost.
Ni kan även välja några trevliga tillval ; Vildmarkguide 3-4 timmar 225 kr p.p,Story Telling med värmande dryck på hotellet 175 kr p.p,

Pris; 1025 kr p.pSimlångsdalens sjöars fiskepaket
En natur upplevelse mer än vatten.
Fiskeresor är väldigt populära. Alla kan vara med stor som liten, gammal som ung. Alla kan fiska tillsammans. Paket erbjudande: fiskekort, roddbåt, lunchpaket, övernattning i dubbelrum eller timmerhus, en tre rätters Middags upplevelse och en härlig frukost.

Pris; från 1305 kr p.p

Tallhöjden i samarbete med Breared Brewery
Boka in er och era vänner på en upplevelse utöver det vanliga. Prova lokala öl sorter från vår granne med våra tilltugg. Avsluta med en öl meny .3-rätters med goda smaker till olika öl varianter.
Pris; 750 kr p.p med övernattning 1195 kr .p.p
 

Paket för långtidsboende
För er som vill stanna längre än 2 veckor har vi specialerbjudande. Tallhöjden erbjuder ett både förmånligt och trevligt erbjudande till sin gäster 2 personer i våra stora fina Timmerhus med 2 dubbelrum/hus, vardagsrum, pentry, dusch & wc.På tisdagar bjuder vi in alla vår långtidsboende till en buffé. Frukost serveras 07.00-09.00 / smörgås paket till kylskåpet.

600/kr/natt (vid min.2 veckors boende)Vardags Lyx en helt vanlig onsdag
Vardags lyx mitt i veckan på Tallhöjden alldeles nära Halmstad. Det är absolut vardagslyx att en helt vanlig onsdag kunna vandra till Danska Fall. Ta en ”Bonnafika” i baren. Sätta sig i en trevlig Restaurang på svenska landsbygden och äta en tre rätters Gourmet middag med utvalda viner (alk.fritt alternativ) Avsluta vardags lyxen med en trevlig frukostbuffé.
Pris; från 795 kr p.p
 

Ullareds ”GeKås” Resan en lyckad tur till Halland
Slå två flugor i en smäll. Shoppa i Ullared Bo i Simlångsdalen, 45 min från Ullared. Hos oss på Tallhöjden får ni även en mat upplevelse och ett bra boende. Efter en dag i Ullared serverar vi er en tre rätters meny med många överraskningar. Ni kan bara sitta och koppla av. Kliv ur den goa varma sängen och ät en trevlig frukost med både fruktsallad och våfflor.

Pris; från 795 kr p.p


MC utflykts paket för de hårda damerna & herrarna
Tallhöjden är de perfekta MC utflyktsmålet.

Var kan man hitta så många trevliga och natur sköna vägar att ”fin” köra på som i Hallands gröna natur och dalar. Tallhöjden ligger naturligt på vägen. MC övernattning med ”hojen” vid sidan av timmerhuset.

Pris; från 350 kr p.p i timmerhus med lakan och frukost.

Naturligtvis ska ni äta i vår restaurang Vi erbjuder mycket vällagad mat i alla prislägen.

TALLHÖJDENS VÄRDSHUS

Brearedsvägen 15
Box 33
310 38 Simlångsdalen

Tel: 035-702 45
Fax: 035-705 71
Epost: info@tallhojden.se

Integritetspolicy
HITTA TILL OSS

Tallhöjdens Värdshus ligger i det natursköna Simlångsdalen, 14 km öster om Halmstad vid riksväg 25 mot Ljungby/Kalmar. Halmstad flygplats ligger 18 km från oss och Ängelholms flygplats 57 km. Kommer du från E6 så tag av vid avfart 44 och kör mot Växjö/Kalmar.
Kreera web&design