Boende

Här avslutar och startar du din dag på Tallhöjden. Boendet är en viktig del hos oss, här skall du kunna sitta ner och hämta kraft efter en dag i naturen, på konferensen eller efter en god middag.

Hotellrum
Dubbelrum från 795kr /natt

Vi har 8st rum i huvudbyggnaden.
Våra rum erbjuder en lantligt romantisk interiör med skrivplats och TV. Varma färger på textilierna gör rummen trivsamma och ombonade.

 

Stugorna

2 eller 4 bäddar från 850kr/natt
inklusive linne & frukost

 

Vi har anpassat våra 10 stugor efter naturen och med omsorg för att set skall bli så trivsamt och trevligt att över natta hos oss.

Stugorna är rejält stora 65 kvm, med 2 dubbelrum (ej våningssäng) ett stort att väl tilltaget allrum med TV och stort middagsbord, pentry ,dusch och WC. Alla stugor har egen altan.

 

Omgivningen


Allt som händer på Tallhöjden har ideer från närheten till naturen. Detta lugn som naturen ger vill vi dela med oss till våra gäster. Naturen är vår grunden i den affärside vi skapade när vi funderade på hur vi skulle använda denna udda byggnad.

Naturen ger oss människor energi och kraft att läka kroppen efter stressiga perioder. Naturen skapar balans i våra sinnen och i vårt inre.

 

Priser


Halvpension
Övernattning, frukost och 3-rätters middag/buffe
från 850 kr/p

Helpension
Övernattning, frukost, lunch och 3-rätters middag/buffe
från 1000 kr/p

Halvpension med julbord
från 950 kr/p


Övrigt

Internet
Trådlös uppkoppling till Internet  i våra allmänna utrymmen, i huvudbyggnaden samt i konferensrummen.


Husdjur
I några av våra timmerhus och i ett av våra rum tar vi gärna emot husdjur.Tillägg 200kr

 

Lek- och bad
Sommartid är vår swimmingpool den givna platsen att svalka sig i. Den har ett härligt soldäck med många sköna vilstolar. Vår stora trädgård lämpar sig väl för de allra flesta lekar.

 

Bastu
Vår bastu ligger i ett alldeles eget timmerhus i nära anslutning till swimmingpoolen. Ett dopp efter bastubadet fulländar upplevelsen. Även vintertid, om inte isen kommit.


Incheckning/Utcheckning
Incheckning är det efter kl. 14:00 och utcheck kl. 11:00.
Vill Du stanna längre än 11 så hör med oss, det går kanske att ordna.

 

TALLHÖJDENS VÄRDSHUS

Brearedsvägen 15
Box 33
310 38 Simlångsdalen

Tel: 035-702 45
Fax: 035-705 71
Epost: info@tallhojden.se

Integritetspolicy
HITTA TILL OSS

Tallhöjdens Värdshus ligger i det natursköna Simlångsdalen, 14 km öster om Halmstad vid riksväg 25 mot Ljungby/Kalmar. Halmstad flygplats ligger 18 km från oss och Ängelholms flygplats 57 km. Kommer du från E6 så tag av vid avfart 44 och kör mot Växjö/Kalmar.
Kreera web&design